Ćerka Nenada Jezdića prvi put u javnosti: Vasilija upisala glumu – Otac ponosan na naslednicu (FOTO)

Region

Ako se neko trudio da porodicu sačuva od radoznale javnosti, to je bez sumnje Nenad Jezdić. Supruga i deca bili su zabranjena tema njegovih intervjua, što je bila i lična želja glumčevih najmilijih. I dana danas niko ne zna kako izgleda Jezdina supruga Sara, međutim postoje nagoveštaji da će se u narednom periodu to i te kako promeniti. Za to je zaslužna, niko drugi do ćerka Nenada Jezdića.

O čemu se tačno tu radi otkrila je jedna fotografija, odnosno printscreen preuzet sa sajta Fakulteta dramskih umetnosti.

Na listi primljenih studenata, koje će finansirati država osvanulo je ime Vasilije Jezdić. Kao što se i pretpostavlja ćerka Nenada Jezdića upisala je glumu.

Svojevremeno je glumac govorio kako je velika razlika u Srbiji kada si glumac i kada si glumica, da je poražavajući odnos prema ženama, te da će se on kao roditelj četvoro dece zalagati da se to promeni.

Očigledno da je očev primer više ostao u Vasilijinoj glavi, nego reči o treškoći glumačkog posla, te će se Vasilija sa svim svojim snovima i nadanjima od septembra naći u klasi Dragana Petrovića Peleta.

Osim Jezdine naslednice na listi je i Tara Njego, ćerka čuvenog operskog pevača Olivera Njega, dok je i unuk reditelja Emira Kusturice takođe ove godine upisao, samo drugi smer.

Izvor: story.rs