Sabina Kaltak u suzama nakon pobede: „Posle 30 godina ovo je za mene veliki uspeh“ (VIDEO)

Region

Veteranka Sabina Kaltak iz Švedske osvojila je srca milionskog auditorijuma već prvim pojavljivanjem u najemotivnijem muzičkom programu „Nikad nije kasno“, a nakon deset meseci takmičenja, u finalnoj noći dobila je najviše SMS glasova publike.

Njen talenat i trud nagrađen je sa 8.417 glasova, čime je postala pobednica osme sezone takmičenja vetrana.

Za Grand Sabina je sumirala utiske iz finalne noći, tenije mogla da sakrije emocije zbog uspeha koji je postigla.

-Nisam očekivala ništa, kada sam se prijavila želja mi je bila samo da učestvujem i da budem deo emisije, jer je fenomenalna. Kako smo se takmičili, kako su prolazili dani i meseci, naravno da se želja za pobedom pojavila u dubini duše. Koliko god da ova emisija nije takmičarka, ipak taj takmičarski duh postoji, međutim mi to balansiramo jako dobro. Gledamo pre svega da smo ljudi, pa tek onda takmičari koji će nešto ostvariti – rekla je ona za Grand.

Sabina su u jednom momentu savladale emocije i nije mogla da zadrži suze.

Kako ističe, uzela je mikrofon u ruke nakon trideset godina, a to je za nju poseban osećaj.

-Iznenađenje je, malo je emotivno. Ovo je velika stvar za mene, povratak nakon trideset godina. Drago mi je što u sebi još uvek imam to što je u meni rođeno od malih nogu. Bez obriza koliko godina tiha bila, to stoji u meni i to imam u duši – dodaje Sabina.

Osim SMS- a, Sabina je osvojila veliki broj glasova i na mrežu Fejsbuk. U ranijim izjavama govorila je da ima veliku podršku od kolega sa klinike gde radi u Švedskoj, a nas je zanimalo da li su i oni glasli u finalnoj noći.

-Verujte da ne znam. Ja sam podelila i napisala nešto na švedskom, mislim da su glasali, ali ću to znati kada se vratim tamo – priča pobednica i otkiva da li će nakon takmičenja započeti pfesionalnu muzičku karijeru.

-Tako veliku podršku koju sam dobila, nisam očekivala, presrećna sam. Mislim da bi bila šteta da se ovo sada stavi negde u pozadinu i da se ne iskoristi. Vrata su otvorena, tako da ćemo sigurno nešto uraditi. Sada nemam ništa konkretno, ali mislim da će biti, pogotovo posle ove večeri, obećavam da ću raditi na tome – kaže Sabina.

Ćerke su joj bile velika podrška tokom takmičenja, a veteranka priznaje da im je zahvalna na tome što su shvatile koliko je muzika bitna u njenom životu.

-One su moja podrška u svemu, a kada to mogu da delim sa njima, onda je moj uspeh još veći. Jer imati odraslu decu iza sebe koji razumeju koliko je ovo meni bitno i koliko ja pesmu volim i da proživljavaju ovo svih deset meseci, to je sreća-istakla je pobednica.

Sa suzama u očima, na samom kraju razgovora Sabina kaže da je učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ ostvarenje njenog životnog sna.

-Proživljavam svoj sam, definitivno, stvarno – zaključila je ona sa knedlom u grlu.

U videu ispod pogledajte ceo intervju sa pobednicom osme sezone emisije „Nikad nije kasno“.

grand.nova.rs