Preminuo je unuk Roberta De Nira: ‘Ne znam kako živjeti bez tebe, moj prekrasni anđele…’

Svijet

Leonardo se bavio glumom, a njegova najpoznatija uloga bila je u filmu ‘Zvijezda je rođena’. Bio je sin Drene De Niro, koju je Robert usvojio nakon što se oženio njezinom majkom Diahnne Abbott 1976. godine

Umro je 19-godišnji unuk slavnog glumca Roberta De Nira, Leandro De Niro Rodriguez. Vijest o njegovoj smrti podijelila je njegova majka Drena De Niro (51).

– Moj prekrasni slatki anđele. Neopisivo sam te voljela od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom – napisala je na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti i širiti ljubav i svjetlo koje si mi dao da osjećam kad sam ti postala mama. Bio si duboko voljen i cijenjen i voljela bih da te ljubav mogla spasiti. Jako mi je žao, moje dijete. Počivao u miru i vječnom raju, moj dragi dječače – dodala je Drena.

Leandro se bavio glumom, a njegova najpoznatija uloga bila je u filmu ‘Zvijezda je rođena’. Njegovu majku Drenu usvojio je Robert De Niro i uzela je njegovo prezime nakon što se glumac oženio njezinom majkom Diahnne Abbott 1976. godine.

24sata.hr