Prvi intervju pobednika „Nikad nije kasno“: Suze pred kamerama nakon velikog uspeha (VIDEO)

Region

Konačno smo dočekali i taj dan kada smo dobili pobednike osme sezone najemotivnije emisije na Balkanu „Nikad nije kasno“.

Od dvanaest talentovanih pevača, publika je putem Fejsbuka i SMS glasova odabrala svoje favorite. Takođe je i stručni žiri dao svoj sud, pa su na Grandovoj sceni zasijala čak tri šampiona, Pavle Vitanov, Petar Spasojević i Sabina Kaltak.

Prema odluci Fejsbuk publike, pobedu je odneo Pavle Vitanov iz Strumice koji ni ranije nije krio da ima veliku podršku na ovoj društvenoj mreži. On je svoje prve utiske podelio pred našim kamrama uz osmeh licu.

-Nagrada je u mojim rukama i to mi je super. Ja sam tokom pandemije pevao na Fejbuku, tada sam i dobio pratioce tamo. Znao sam da imam podršku, ali da imam toliku stavrno nisam očekivao. Zahvlan sam svima koji su glasali za mene – rekao je Pavle.

Publika je SMS glasovima izglasala Sabinu Kaltak koja je nakon proglašenje pustila suze i priznala da ovakav uspeh nije očekivala.

-Iznenađenje jeste veliko i sve ovo je emotivno, ovo je velika stvar za mene. Veliki povratak posle 30 godina, drago mi je što još u sebi imam to što je rođeno od malih nogu. Bez obzira koliko sam godinama bila tiha, to stoji u meni u dušu. Proživljamav svoj san definitivno – rekla je Sabina sa suzama.

Prema odluci stručnog žirija, nabolji pevač osme sezone je Petar Spasojević iz Beograda. On je za Grand otkrio da je nagradu posvetio supruzi Zorici koja je preminula tokom takmičemnja.

-To je nešto što puno znači mojoj porodici, ona je dala puno. Zbog nje sam se prijavio, ali nije to neki stav, znam da bi i njoj značilo. Ona je verovala u mene i govorila mi je da sam nabolji, da mi ne treba takmičenje – kaže on i otkriva da ovaj uspeh nije očekivao:

-Kada sam se prijavio, nisam očekivao ovo, planirao sam da dođem do drugog, trećeg kruga. Pevao sam ono što osećam, nisam izmišljao ni sekunde, nisam pravio neke kombinacije. Pevao sam nešto što je duši milo.

U videu pogledajte šta su pobednici rekli pred našim kamerama.

grand.nova.rs