Madonna je još uvijek u lošem stanju: Neprestano povraća, a ne može se ustati ni iz kreveta…

Svijet

Madonnino zdravstveno stanje već neko vrijeme ugroženo te da se gotovo mjesec dana borila s povišenom temperaturom. Pjevačica je ignorirala sve znakove bolesti te nije odlazila kod liječnika

Pjevačica Madonna (64) još uvijek se bori s bakterijskom infekcijom zbog koje je u prije nekoliko dana završila u bolnici. Kako piše TMZ, izvori bliski pjevačici otkrili su da je Madonna ‘vezana za krevet’ te da neprestano povraća.

Kako tvrde, pjevačica je počela povraćati u subotu, a u jednom se trenutku i onesvijestila.

Izvori su za Page Six otkrili kako je pjevačica, tijekom boravka u bolnici, nije reagirala na okolinu pa je morala biti intubirana barem jednu noć. Uzrok njene infekcije navodno su bile pripreme za turneju, koja je naposljetku zbog njene bolesti odgođena. Madonna je radila po 12 sati dnevno kako bi se pripremila.

TMZ je ranije izvijestio kako je Madonnino zdravstveno stanje već neko vrijeme ugroženo te da se gotovo mjesec dana borila s povišenom temperaturom. Pjevačica je ignorirala sve znakove bolesti te nije odlazila kod liječnika kako bi se u potpunosti mogla usredotočiti na turneju koja je trebala započeti 15. srpnja.

Da je Madonnino stanje ozbiljno govori činjenica da je ubrzo nakon njenog odlaska u bolnicu, njen menadžerski tim imao krizni sastanak. Tada su dogovorili da će odgoditi turneju zbog straha da pjevačica možda neće preživjeti infekciju.

24sata