Severina je još jednom pokazala kako je ‘kraljica estrade’: Nije je smeo ni problem s razglasom

Showbizz

Severina je nastupila u zagrebačkom klubu Mint i još jednom pokazala da je njoj svejedno svirala pred 1000 ili pred 20.000 ljudi. Seve nije dopustila ni tehničkim problemima da naruše atmosferu

Ma nema mjesta, ne može nitko ući. Unutra je 1200 ljudi, odgovorio nam je zaštitar na ulazu. Iako zagrebački klub Mint glasi za jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u gradu, izgleda kako ni oni nisu očekivali ovakvu navalu.

Nekoliko tisuća ljudi procirkuliralo je sinoć kroz Mint kako bi pogledalo nastup pjevačice koja svakim svojim nastupom pokazuje kako zasluženo nosi titulu “kraljice estrade”.

Na pozornicu je izašla malo iza ponoći, a svojom ljubičastom, izazovnom haljinom s resicama, šljokicama i cut-out detaljima istaknula je svoje obline i u 52. godini pokazala zavidnu figuru. Otvorena leđa dodatno su podigla temperaturu u Mintu, a cjelokupni dojam upotpunile su srebrne sandale s remenom.

Na samom početku koncerta bilo je malih tehničkih problema i razglas nije funkcionirao kako treba, ali je Severina vrhunski reagirala. Svojim iskustvom i šarmom našalila se na taj račun i oduševila publiku.

– Ajmo dečki, sredimo to – našalila se sa svojim tehničarima, a sve je vrlo brzo riješeno i spektakl je mogao ići dalje.

Nastup je započela pjesmom “Brad Pitt” i stihovima “ovo će biti dobra noć predosjećam” najavila rasplet večeri. Vrlo brzo se prebacila na starije i laganije hitove. Stariji hitovi jako su dobro prolazili kod publike. Iako su se u klubu nalazili i mladi i oni u najboljim godinama, sve pjesme pjevale su se u jedan glas.

Severini nije važno pjeva li u areni pred 20.000 ili u klubu pred 1000 ljudi, Seve je uvijek ista. Njezini plesni pokreti, komunikacija s publikom i konstantno podizanje atmosfere pokazuju njezinu kvalitetu i profesionalnost prema poslu.

Kada je zapjevala hit “More tuge” koji u originalu pjeva sa Sašom Matićem od publike je tražila da pjeva stihove Saše Matića. Publika naravno nije odbila njezin zahtjev i u jedan glas je pomogla Severini da otpjeva ovaj hit.

Iako je Severina u središte javnosti posljednjih dana došla zbog novih pjesama koje je snimila s srpskim trap pjevačem Nuccijem, odlučila je kako neće pjevati te pjesme, a očigledno je i pogodila. Nije imala trap podršku, a i publika u Mintu puno je više koncertna nego klupska.

Severina i Mint imaju jednu posebnu vezu. Sevka je tamo slavila svoj 50. rođendan, već je nekoliko puta nastupala i to se vidjelo i na sinoćnjem koncertu. Seve jednostavno uživa u nastupima, a njezino ponašanje na pozornici je genijalno. Mint je svoju koncertnu sezonu zatvorio na najbolji mogući način. Spektaklom u režiji Kraljice estrade.

24sata