Možda će moj sin imati bogatog oca, ja nisam imao tu sreću”: Ovako je Biković pričao o porodici i Ivani

Showbizz

Nije imao bajno detinjstvo iako mnogi misle tako

Glumac Miloš Biković se ostvario u ulozi roditelja u 35. godini.

Njegova verenica Ivana Malić na svet je donela dečaka, a ime koje će nositi još uvek nije poznato javnosti.

Miloš o privatnom životu retko govori u javnosti, i dok mnogi misle da je imao detinjstvo za poželeti, Biković je ranije govorio nije bilo baš tako bajno.

– Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa – rekao je Miloš Biković ranije za “Alo”.

– Devedesete godine bile su teške za nas. Tata je ostao bez posla i bilo je momenata kada nismo imali ni za najosnovnije potrebe, a sok i čokolada su nam bile luksuz. Ali nije tada bilo teško samo nama već celoj naciji – rekao je još glumac ranije za Hit Informer, pa dodao:

– Sa drugarima sam često igrao košarku, fudbal i ostale igre koje su zahtevale da budemo aktivni i da se družimo. Imali smo sreće, jer današnje generacije odrastaju uz ekrane mobilnih telefona i ne viđaju se, već se igraju u tom virtuelnom svetu, nesvesni posledica – ispričao je on.

Fotografije Miloša Bikovića i njegove verenice pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)