BRENIN SIN IMA NOVU DEVOJKU, ONA JE POPULARNA SRPSKA GLUMICA?! Šuška se da se sa NJOM odlično slaže njegova PORODICA (FOTO)

Showbizz

BRENIN SIN IMA NOVU DEVOJKU, ONA JE POPULARNA SRPSKA GLUMICA?! Šuška se da se sa NJOM odlično slaže njegova PORODICA (FOTO)

Devojka Viktora Živojinovića ipak nije pevačica Lena Čolak, a njegovo srce navodno je osvojila popularna glumica.

Devojka Viktora Živojinovića postala je najpoželjnija titula među pripadnicima lepšeg pola, kada je Brenin mezimac raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković. Šuškalo se da su mnoge poznate dame pretendovale na mesto u njegovom srcu.

Mediji su dugo verovali da je Lena Čolak osvojila Viktora, međutim ispostavilo se da je on već mesecima navodno u tajnoj vezi sa popularnom glumicom Milicom Tomašević. Vezu su obelodanili na rođendanskoj proslavi Viktora Živojinovića, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaja.

– Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip – rekao je izvor.

Kurir.rs/K.Đ/Svet