Amra spustila Oliveri zbog puse s Tonijem: ‘Znaš što si radila, ne pravi se luda jednom u životu’

Showbizz

Amra spustila Oliveri zbog puse s Tonijem: ‘Znaš što si radila, ne pravi se luda jednom u životu’

Dobro, nećemo se ovdje vrijeđati. Kad mene nema, radite što hoćete. Ispred mene nećete, to je sigurno, komentirala je voditeljica Antonija Blaće

Ne znam kako joj nije neugodno, rekla je Bruna u showu ‘A sad… djevojke!’ aludirajući na Oliverin poljubac s Tonijem Šćulcem u ‘Gospodinu Savršenom’. Ako je suditi prema isječku iz emisije, Olivera se s Tonijem poljubila dva puta; prvi je bio za njezin rođendan i bio je više ‘prijateljski’, a djevojke su kasnije spominjale i drugi, za koji gledatelji nisu ni znali da se dogodio.

U showu su prikazane dosad neobjavljene snimke djevojaka prije upoznavanja Tonija te njihova očekivanja, strahovi i želje, a glavna tema druge epizode svakako su poljupci, tj. tko se prvi poljubio s Tonijem i sukob koji je uslijedio. Antonija Blaće ugostila je Stankicu, Tamaru, Josipu, Oliveru, Amru, Dijanu, Brunu i Elu.

Olivera je jako zamjerila Amri jer je svojim prvim poljupcem s Tonijem njezin rođendan bacila u drugi plan, dok Amra tvrdi da je vidjela Oliveru kako ljubi Tonija dok su kamere bile ugašene te da je upravo ona ta koja ga je prva poljubila. Uslijedila je rasprava koju je komentirala Bruna, ali joj je Olivera jedva dala do riječi:

Zašto pričate o meni? Je li ja pričam o vama, ne! – govorila je Olivera usred rasprave s Amrom. Bruna, koja je to sve pratila iz gledališta je komentirala: ‘Samo želi da se priča o njoj, to je cijela poanta njezine egzistencije jer nema život’.

Kad se Amra i Olivera nisu mogle složiti oko toga koja je prva poljubila Tonija, Amra joj je dobacila:

– Ja sam taj drugi vidjela. A sad je li ona mislila… Znaš što si radila, Olivera, nemoj se praviti luda jednom u životu.

Olivera se nasmijala i rekla da ne zna o čemu Amra priča. Kasnije su se složile da su se poljubile u isto vrijeme, samo tako da se više ne raspravlja o tome koja je Tonija poljubila prva.

24sata