DEJAN NA APARATIMA: ZVEZDAN SLAVNIĆ PRIZNAO DA MU SE SVIĐA ALEKSANDRA? “ČIM MI PRIĐE, KONTROLIŠEM SE MAKSIMALNO”!

Showbizz

Zvezdan Slavnić, koji ima nevenčanu suprugu, iznenadio je sve kada je priznao da je lud za Aleksandrom Nikolić, devojkom Dejana Dragojevića, te da mu se Maja Marinković uopšte ne sviđa.

Naime, ovonedeljni vođa Zorica Marković stavila je u izolaciju Maju i Zvezdana, te su svi očekivali da će između njih dvoje biti nešto, ali se desilo baš suprotno. Maja ne izlazi iz kreveta Marka Markovića, Stanijinog bivšeg, dok je, na iznenađenje svih, Slavnić izgleda bacio oko na Aleksandru.

– Aleksandra je drčnija, ali normalnija, poput moje supruge, mnogo su karakterno slične. Jedino me ona radi ovde, ove druge plastik-fantastik ništa – rekao je navodno Slavnić u poverenju Miljanu Vračeviću u spavaćj sobi te dodao:

Pre neki dan pričam nešto s njom, zezamo se i ja je zagrlim i podignem joj majicu, kad ispod nema ni brus. Uzbuđuje me čim mi priđe, ali se kontrolišem maksimalno – rekao je navodno Zvezdan, a piše “Republika”.

Inače, dok su sedeli, u prostoriju je ušla Aleksandra i prošla pored Slavnića. Zvezdan nije mogao da se obuzda, te ju je pošteno odmerio od glave do pete, pa je i dodirnuo za dres, koji je u tom momentu nosila kao haljinu

Po svemu sudeći, kako su oboje zauzeti, a varnice se već osećaju u vazduhu, biće interesantno gledati kako će se razvijati njihov odnos.

pulsonline.rs