ŽURKA POKAZALA PRAVA LICA ZADRUGARA! Ana završila kod Cara, a on svoje vreme posvetio Dalili! CEDEVITA SE OPET SPREMA! (VIDEO)

Showbizz

ŽURKA POKAZALA PRAVA LICA ZADRUGARA! Ana završila kod Cara, a on svoje vreme posvetio Dalili! CEDEVITA SE OPET SPREMA! (VIDEO)

Ovako nešto se ne pamti u Šimanovcima!

Sinoćnja žurka na veleleponom imanju razotrkila je sve odnose u Beloj kući. Sve što su zadrugari pokušali da sakriju, sinoć je izašlo na videlo. DJ Neba doveo je atmosferu do ludila, pa su se zadrugari veselili do ranih jutarnjih sati.

Milica Veselinović nije marila za majkine reči, pa se na žurki pojavila sa Mensurom Ajdarpašićem.

https://youtu.be/6g1fwy8Ms98

Dalila i Dejan Dragojević su stavili tačku na vezu, pa su se proglasili prijateljima. Dejan je cele noći pokušavao da spreči Dalilu da dođe do Filipa Cara, kako bi sprečio njihovo pomirenje, iako je Dalila u više navrata Caru stavljala do znanja da je slobodna.

https://youtu.be/JPwj5Q8d8gM

https://youtu.be/pq6-AcdJ2hQ

Filip Car je sa svojim prijateljem Lazarom Čolić Zolom se pozicionirao za rulet i sto, a preko puta je stala Dalila Dragojević koja ga je sve vreme gutala pogledima dok je Dejan Dragojević bio između njih i uživao u muzici.

https://youtu.be/sDFr_JokSMc

iako tvrdi da do pomirenja nikako neće doći, Dalila ne može da sakrije ljubav prema Caru, koja se i dalje nije ugasila. Naime, Dalila je okrenula leđa Dejanu, sa kojim je kockala, pa otišla za rulet sto, gde je bio Car, što je Dragojevića dovelo do ludilo, zbog čega je napustio kazino i žurku:

https://youtu.be/UjiOqIFAyCE

Aleksandra Nikolić odlučila je da osvoji Marka Janjuševića Janjuša po svaku cenu, pa ga je pratila u stopu, dok je on pokušavao da pobegne, naravno, bezuspešan, Aleks je pred svima otkrila da je bila intimna sa Janjušem posle Zadruge 4.

https://youtu.be/SYB2KXOXxuY

pink.rs