OSVETA SE HLADNA SERVIRA! Dalila se NAMERAČILA da otme Pecu od Maje Marinković, nije samo zbog para, sve isplanirala do DETALJA

Showbizz

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević uskoro putuje na more da bi se odmorila od rijalitija i svakodnevnih emisija, a kako smo saznali, usput je skovala plan kako da se osveti Maji Marinković, pa planira da joj skine dečka! Naime, Dalila će, po svemu sudeći, rijaliti nastaviti i u spoljnom svetu, pa Pecu Raspopovića, kog je Maja preotela nekada dobroj drugarici Aleksandri Subotić, sada planira da zavede s obzirom na to da ju je Filip Car pred kamerama ostavio zbog starlete.

– Kad su izašle, bile su šokirane Majinim postupkom, ali im nije bilo čudno što je zabila drugarici nož u leđa. Dalila nikad neće zaboraviti da joj je Maja na brutalan i pokvaren način preuzela Filipa u “Zadruzi”, te planira da joj se osveti. Rekla je Marijani: “Kad sa mnom svi igraju rijaliti i posle rijalitija, što se i ja ne bih malo poigrala s njima? Kad me već narod ovako mrzi, nemam šta da izgubim. Meni je Maja otela Filipa, sad bi bio red da i ja njoj skinem Pecu.” Zonjićka je prvo počela da se smeje, mislila je da se Dalila šali, ali je ubrzo shvatila da bi ona mogla to da uradi i jednim udarcem se osvetii Caru i Maji – otkrio izvor blizak rijaliti učesnicama.

Dalila je ideju dobila od fanova koji su joj na Instagramu slali slike starlete i Pece dok se odmaraju na primorju, pa će Dragojevićka sa Zonjićkom da uzme smeštaj nedaleko od para.

– Dalila i Marijana će smeštaj da iznajme nedaleko od Pece i Maje. Dalila planira da ne bude napadna, samo žele da se pojave na plaži gde budu i ovi. Marijana je rekla Dalili da će Peca sigurno da padne na njen šarm, da je Marinkovićka prolazna avantura i da će to da bude prevara veka – kaže nam sagovornik.

Inače, posle odmora u Crnoj Gori Peca je Maju odveo u Italiju, a nakon toga se vraćaju u Budvu, ne sluteći da ih tamo čeka naoružana Dalila.

– Maja uživa s Pecom i ne zanimaju je osude javnosti i komentari. Želi da što duže bude sama s njim, bez problema koje bi doneo njihov povratak u Srbiju. Otputovali su u Italiju, pa se za nekoliko dana vraćaju u Budvu. Šta će biti kada se sretnu sa Dalilom, to samo bog zna. Vidite da je kod zadrugarki sve moguće i da nas više ništa ne može iznenaditi – kaže izvor.

kurir.rs/s.telegraf