“SAMA SREĐUJEM KUĆU NA ČETIRI SPRATA” Prijovićka Je Prava Domaćica

Showbizz

“SAMA SREĐUJEM KUĆU NA ČETIRI SPRATA” Prijovićka je prava domaćica

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, a ona sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom živi u vili na Bežanijskoj kosi.

Porodični dom Živojinovići su pazarili za oko pola miliona eura neposredno prije nego što su dobili nasljednika, a svoju oazu mira su naknadno renovirali i uredili po svom ukusu.

Iako njen posao zahtjeva česta putovanja i nastupe do ranih jutarnjih časova, Aleksandra, kako kaže, nije noćna ptica, već slobodno vrijeme voli da provede u svom porodičnom gnijezdu.

– Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigdje da idem – priznala je Aleksandra i istakla da je najviše opušta boravak u kući.

– Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mjesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim cijeli dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor – kaže Aleksandra.

(express/blic)