“Htela sam da se udam drugi put i da imam još dece, ali to mi je ostala samo želja…”

Showbizz

Iako se to nije desilo, Neda je zbog jedne stvari zahvalna

Pevačica Neda Ukraden bila je u braku sa pokojnim rediteljem Milanom Bilbijom, koji je od nje bio stariji 14 godina.

Neda i Milan su bili u braku 10 godina, nakon čega su se razveli, a iz braka sa njim ima ćerku Jelenu, koja joj je podarila unuke Nedu i Alekandru i unuka Dušana.

Sada je Neda otkrila koja joj se želja nije ostvarila.

– Htela sam se udati drugi put i da imam još dece, ali to mi je ostala samo želja… Nije se desilo, ali imam divnu ćerku koja mi je podarila divne unučiće koji u mene vide prijatelja, saveznika i nekoga ko ih u svemu razume i oni jako vole svoju baku, a oni su meni centar moga sveta – rekla je Neda, piše Kurir.

– Nikada se nije postavljalo pitanje da li samvoljena i obožavana, da li su mi se udvarali, toga mi nije manjkalo, nego šta je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem saveznika, podršku, bezgranično poverenje, prijatelja pre svega. Ne kažem da toga nije bilo, ali ne u meri u kojoj mi je bilo potrebno. Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama – izjavila je Neda jednom prilikom za Hello!.

– Bila sam vrlo mlada kad sam ga upoznala, imala sam 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo, venčali smo se posle deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog “ropstva” prešla u drugo. A ja sam neko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja – istakla je.

– Kada smo dobili dete, našoj sreći nije bilo kraja. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su, uprkos velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak. Kada je počela erozija svega što nas je vezivalo, želela sam da okončam brak, kako detetu ne bismo priređivali scene koje nisu lepe. Zadržali smo uzajamno poštovanje, ostala sam mu veran prijatelj do poslednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvek gajila međusobnu ljubav između njega i ćerke, koju je obožavao – ispričala je svojevremeno Neda.

Nedavno je putem mreža isplivala fotografija Nede sa Milanom i Jelenom.

Nedina ljubav sa Sašom Popovićem
Ukradenova se nekada zabavljala sa bivšim direktorom Granda, Sašom Popovićem, o čemu takođe ne priča često. Ipak, jednom prilikom je istakla kako je to izgledalo.

– Sa Popovićem je bilo lepo druženje, sve je bilo lepo. Nisam rekla da sam htela avanturu, mi smo se družili, bili su tu razni događaji, priredbe… Bili smo slobodni, družili smo se, bilo je lepo, kad je prestalo biti lepo, završili smo. Ja sam sve bitno o karakteru našeg zajedničkog druženja rekla, ko pročita znaće zašto nismo zajedno – rekla je Neda dok je u “Amidžiju” pričala o svojoj autobiografiji.

– Sad se svako malo snimaju filmovi po realnim ili izmišljenim pričama, ja sam htela da, dok sam pri zdravoj pameti, napišem nešto o svim životu. Priprema se i drugi deo, tu je rez bio – istakla je tom prilikom pevačica.

(Telegraf.rs)