Supruga Milana Kalinića neutešna: Vesna Dedić je osudila na suze i patnju

Zanimljivosti

Vesna Dedić izazvala suze, žene plaču zbog nje

Novinarka i spisateljica Vesna Dedić promovisala je svoj 16. po redu roman ‘Samo tebe je vredelo sresti’ u prijatnom prestoničkom ambijentu čiji je enterijer simbolično dočarao Vesnu i njena dela u svakom smislu.

Vesna je na peromociji ugostila medije, prijatelje, kolege i saradnike, a pojavio se i šarmantni doktor estetske medicine za kojeg se šuška da je nova ljubav spisateljice.

Pojedini su se prisutnima obratili i rekli poneku reč o Vesni i njenim romanima, ali je svakako najviše pažnje izazvao govor Milana Kalinića. Naime, Milan je u svom stilu opisao i dočarao kako su romani Vesne Dedić uticali na njegov brak i prepričao momenat kada je Vesna Dedić izazvala suze koje danima nije mogao da zaustavi i obriše sa lica svoje lepe supruge Sandre.

– Davne 2010. odveo sam svoju ženu u Dubrovnik, sami smo otišli na letovanje. Sve je bilo lepo, ali Sandra je svaki dan plakala na plaži, ja je pitam šta joj je, a ona rida. Ispostavilo se da je plakala zbog knjige Vesne Dedić, tada sam shvatio koliko je u stvari dobar pisac– rekao je Milan opisujući kako je Vesna Dedić izazvala suze, ali i katarzu kod svojih čitaoca.

Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević/Instagram