Kad je bila na ivici ponora, desilo se čudo: U život Ane Bekute stigla nova ljubav

Zanimljivosti

Ana Bekuta ponovo voli, našla razlog za sreću

Nakon što je tiho patila zbog dva velika gubitka koja su došla jedan za drugim, Ana Bekuta ponovo voli i ima volju da nastavi dalje. Najpre je preminuo njen voljeni Milutin sa kojim je osetila pravu veliku ljubav za ceo život, a onda je kao nokaut stigla vest da je pevačici preminula i majka.

Ipak, život mora da ide dalje, pa tako i tuge postanu deo nas, a tako je i u slučaju Bekute. Naime, Ana je ušla u vedriju fazu, pa joj je krenulo na svim poljima, što se vidi i po njoj jer sija kao nekad. Nakon izlaska singla „Kasno da se kajem“ pre nekoliko meseci, pevačica je najavila i novi album, posle pet godina pauze. U planu je da se album objavi ove godine, a novina je i to što je Ana pesme snimala uz pomoć jedne koleginice.

– Napravila sam za novi album Ane Bekute dosta pesama, strašno sam srećna zbog te saradnje. Ana je predivna i to je nešto genijalno – otkrila je Alka Vuica koja je za koleginicu imala samo reči hvale, a svojim vedrim duhom dala joj je vetar u leđa da se bori. Stoga se može reći da zahvaljujući Alki Ana Bekuta ponovo voli i diše punim plućima.

Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ