Majka nam je na samrti rekla da je više volela muža nego decu“: Srpska voditeljka šokirala porodičnom pričom

Showbizz

Ispričala intimni detalj iz njenog života.

Voditeljka TV Pink Maja Manojlović, nije mnogo govorila o privatnosti, sve do sada.

Majini roditelji su bili u braku tri decenije, a njena majka je pred smrt priznala šokantnu stvar.

„Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu“, izjavila je Maja u emisiji Magazin IN.

Koliko je ovo priznanje uzdrmalo voditeljku, govori činjenica da je postavila pitanje sveštenom licu u manastiru Ostrog.

„Kasnije sam otišla pod Ostrog i razgovarala sam sa duhovnikom i upitala sam ga: ‘Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?’ On mi je rekao: ‘Pa to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života.’ Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle, griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu“, istakla je Maja.

31, May, 2023, Belgrade -Story magazine is celebrating its 18th birthday, and on that occasion the Story Celebrities Only Party was organized at the Metropol Hotel. Maja Manojlovic. Photo: Marija Mladjen/ATAImages
31, maj, 2023, Beograd – Magazin Story proslavlja 18. rodjendan i tim povodom je organizovana Story Celebrities Only Party zurci u hotelu Metropol. Photo: Marija Mladjen/ATAImages

nova.rs