ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KUPILA BESNU MAŠINU OD 40.000 €: Pevačica je prvo njega provozala u novim LUKS kolima, evo šta kaže CECA!

Showbizz

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KUPILA BESNU MAŠINU OD 40.000 €: Pevačica je prvo njega provozala u novim LUKS kolima, evo šta kaže CECA!

Pevačica Anastasija Ražnatović položila je vožnju i odmah sebi kupila džip od 40.000 evra. Pevačica se na Instagramu pohvalila novom mašinom i ispod svoje fotke u automobilu napisala: “Novopečeni vozač. Konačno u svojim kolima”.

Cecina ćerka je izabrala najnoviju “mašinu” sa ful opremom, jer joj je važno da vozi siguran auto.

– Anastasiji je dosadilo da je stalno neko odvozi i dovozi ili da koristi usluge taksija. Čim je položila vožnju, odmah se bacila u potragu za automobilom. Posle konsultacija sa Cecom i Veljkom odlučila se za škodu – započinje priču izvor blizak pevačici, koji je insistirao na anonimnosti.

Izvor dodaje da je Anastasija prvo provozala svog brata, Veljka Ražnatovića. – On je bio prvi koji je imao hrabrosti da sedne u kola sa Anastasijom. U početku je bio skeptičan, ali kada je video kako pažljivo vozi, oduševio se. Rekao joj je: “Svaka ti čast, nisam očekivao da tako dobro voziš” – priča naš izvor.

Posle Veljka, na red za vožnju su došle mama Ceca i tetka Lidija Ocokoljić. – Kada su čule Veljkove utiske, odmah su poželele da ih Tasa provoza. Ceca se obradovala kada je videla koliko je njena ćerka opuštena, a u isto vreme i obazriva za volanom. Pohvalila je Anastasiju i rekla joj u šali da sada konačno ima svog ličnog šofera – priča naš izvor.

Anastasija je presrećna što su je pohvalili njeni najbližih.

– Pao joj je kamen sa srca. Rekla im je da će ih voziti svuda gde treba, jer joj baš prija kad je za volanom. Čak joj ni gužve u Beogradu ne smetaju, jer odvrne muziku i uživa u svom novom četvorotočkašu – završava naš izvor.

Kurir.rs/K.Đ/Informer