Lepa Brena rasturila brak Aci Lukasu: Njegov menadžer prvi put progovorio o pjevačevom razvodu!

Showbizz

Estradni menadžer Saša Mirković izjavio je u Sceniranju na Kurir televiziji da su Lepa Brena i ostali čelnici Grand produkcije krivci za Lukasov raspad braka.

Prema Mirkovićem riječima, pored toga što im Grand produkcija duguje veliku sumu novca, oni su (što je Lukas i sam naveo u svojoj knjizi) pjevaču lično rasturili porodicu.

– Našli smo se na Bežanijskoj Kosi, Popović, Brena, Boba, Lukas i ja. Popović je tu počeo da kmeči oko cifara koje sam ja rekao za Lukasa po sezoni. Tražio sam milion eura za sezonu, plus plaćene poreze i doprinose. Oni ozbiljno u Grandu zarađuju na osnovu svih. Rukovali smo se na Lukasov pristanak da neće svoj honorar da uzme za prvu godinu, a da moj honorar uredno isplate.

– Mene je Popović prevario za 300 hiljada eura. Lukas im je oprostio 700 hiljada eura. Nisu htjeli da plate 300 hiljada, pa su napravili lažnu svađu i bacili rovca. Išli su kod Lukasove bivše žene Sonje i tražili da se ništa ne naplaćuje, ja na to nisam pristao. Rekao sam da poslovno i privatno ne možemo da miješamo. Trebalo je da potpišemo ugovor, to je u distanci od dan dva i pripreme ugovora. Sve su radili bez moje pismene saglasnosti. Oni su snimali na divlje i izdali. U velikim smo tužbama prema Grandu – rekao je Mirković.

Mirković se potom i osvrnuo na Lukasovu knjigu u kojoj je on i sam napisao da mu je Lepa Brena rasturila porodicu.

– Sa ove distance vremena znamo šta su isti oni uradili Lukasu. On je iznio u knjizi da su mu rasturili porodicu. Svi znamo šta su svi ti prijatelji uradili mom štićeniku Lukasu. Aludiram na rasturanje porodice. Lukas je sam rekao da mu je Brena kao i svi iz Granda rasturili porodicu – ispričao je Mirković.

Aca je naveo u svojoj knjizi da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom – poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

– Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena tješi Sonju. “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i n.rkoman” – napisao je Lukas i dodao:

– Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo: moja žena nije r.tard kome neko treba da namješta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju kćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvrijedni n.rkoman – pisalo je u njegovoj knjizi.

Pored ovoga, Lukas je optužio Lepu Brenu da je sa njegovom bivšom ženom bajala kod hodže kako bi mu napakostile o čemu je Kurir tada pisao.kurir ekskluziva.ba