Igor je konačno saznao ko mu je otac: Pojavio se čovek sa kojim Ana Bekuta ima dete, njegove reči bole

Showbizz

Bivši partner Ane Bekute konačno u javnosti

Ana Bekuta se veoma mlada ostvarila u ulozi majke. I ptice na grani znaju da je sa svega 17 godina rodila sina jedinca, Igora od kojeg je nekoliko godina bila odvojena, doduše ne svojom voljom.

Pevačica je naslednika dobila u vanbračnoj zajednici sa čovekom koji je za javnost prava misterija, a o ovoj temi ona nerado govori za medije. Sada je ipak, posle više od četiri decenije otkrivena prava istina o odnosu nje i njenog bivšeg izabranika.

Muškarac s kojim ona ima dete prošao je pravi pakao od života. Izvor „Scandala“ sticajem okolnosti našao se na veselju sa Igorovim ocem koji mu je ispričao da su Anu i njihovog sina hteli da ubiju jer je ona zatrudnela pre nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

– Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: „Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kada su čuli za to, neki iz porodice su hteli da ubiju i nju i dete, takva su vremena bila. Patrijarhalna“ – rekao nam je izvor i opisao šta je bivši partner Ane Bekute još ispričao i kako je njegova familija reagovala na pevačicinu trudnoću:

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević