“NISAM JE PREBOLEO, UVEK ĆU JE VOLETI” Javno je prevario, razveo se, a sada priznao: Janjuš otkrio svoja osećanja prema bivšoj

Showbizz

Nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš čestitao je rođendan njegovoj bivšoj supruzi Eni, koju je u rijalitiju prevario sa Majom Marinković.

Janjuš je na svom Instagramu objavio dva video storija sa emotivnom porukom posvećenoj Eni

– Srećan rođendan! – uz dva srca i pesmu od Dejana Matića “Dozvola za ljubav”. Na drugom snimku nalazi se njihova zajednička fotografija na kojoj mu je Ena naslonjena na rame dok gledaju more, a u pozadini je bila pesma od Dina Merlina “Uzmi ovaj dar”.

Janjuš se nakon toga oglasio za medije i priznao da je Ena njegova večna ljubav bez obzira na razvod, kao i da sebi nikada neće oprostiti što ju je javno prevario.

– Mi smo u dobrim odnosima. S obzirom na to šta sam joj uradio u odličnim. Ena i ja se sada super slažemo, imamo prijateljski odnos i dogovaramo se oko svega u vezi Krune – rekao je Janjuš i otkrio da li u telefonu čuva fotografije bivše supruge:

– Menjam telefone, ali naše slike ostaju. Prebacujem ih iz jednog u drugi i volim da ih pogledam, pa čak i okačim na Instagram kada je prilika poput ove danas. I sada kada se vidimo, mi se često uslikamo – objasnio je on i priznao da nije preboleo Enu:

– Nisam je preboleo! Ena je moja večna ljubav, uvek ću je voleti! Neizmerno sam joj zahvalan što je bila toliki čovek da mi oprosti i da možemo da sedimo kao prijatelji. Siguran sam da dok sam živ sebi neću oprostiti način na koji sam je ponizio i povredio. Ali život ide dalje, možda nađem način da sve ispravim.

blic.rs