“JOVANA JEREMIĆ SE HVALI FEJK ROLEKSOM IZ TURSKE” Pevačica udarila na voditeljku: “Nije svaki sat za svaku ruku”

Region

Poznata voditeljka Jovana Jeremić se nedavno pohvalila time što je od najbolje prijateljice dobila na poklon sat marke “Roleks”, ali pevačica Vesna Rivas tvrdi da je reč o podvali.

– Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)… Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama – istakla je Vesna prvo.

– Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara – tvrdi Rivasova za “Hype”.

“Ne interesuje me brak, niti rađanje dece”
Podsetimo, voditeljku “Pinka” Jovanu Jeremić posetili smo u Grockoj gde živi njen novi izabranik Dragan, gde nam je pokazala kako se snalazi kao domaćica.

– Za Prvi maj domaćica sprema pogaču, tako sam naučena, a sada pripremamo kiflice. Čovek treba da pazi da se ne ugoji za ove praznike, ali imamo ovde i za dijetalce poput mene hleb od pšeničnog zrna – rekla je Jovana koja je zasukala rukave u pekari svog dragog.

– Dosta sam naučila ovde sa ljudima koji rade kod Dragana. Dete sam ugostitelja, moj tata je imao restoran i ceo život sam provela sa radnicama, bila u kuhinji i za šankom. Posao mi nije stran i u svakom trenutku mogu da se snađem i da zaradim za sebe jer sam radnik. Sve ovo što mi je došlo u životu je zato što sam bila vrhunski radnik – priča Jovana dok se lati posla.

Iako je nakon razvoda rekla da ne veruje u ljubav za ceo život, Jovanu je život demantovao:

– Rekla sam Draganu juče: “Čoveče, ti ćeš mene stvarno da ubediš da si moja ljubav za ceo život”, a rekla sam da ne verujem u to, već da verujem u životnu ljubav. Možda je to moja lekcija u životu da shvatim da to postoji. Vrlo sam odgovorna i meni brak nije važan, već sam bila u braku i on nije garant sreće, važno je da sam srećna i da smo mi srećni jedno sa drugim. Meni nije bio cilj kada sam srela Dragana da ga uhvatim i da se udam za njega, kao devedeset posto žena. Niti me interesuje brak, niti rađanje dece. Volim da ga volim i takvog kakvog jeste jer ima takvu dušu. blic.rs