Za lepe vesti nikad nije kasno: Trudna Jovana Joksimović, Željku se ostvaruje najveća želja FOTO

Showbizz

Fotografija Jovane Joksimović u trudnoći oduševila je svakog

Jovana i Željko Joksimović već deceniju i po uživaju u harmoničnom odnosu. Dva puta su se zavetovali jedno drugome na večnu ljubav, jednom je to bilo romantična, intimna ceremonija na dalekim Maldivima da bi nakon rođenja sina Koste upriličili veliko slavlje u Beogradu.

Pop pevač iz prvog braka imao je tada već odraslu ćerku Minu, a Željko nikada nije krio koliko voli decu i često je izjavljivao da mu je velika želja da ima mnogo naslednika. To mu se ostvarilo 2017. godine kada su na svet stigle bliznakinje, Ana i Srna.

Kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, lepa voditeljka povukla se malih ekrana i u potpunosti uživala u svakom danu trudnoće. Zbog toga nismo imali prilike da je vidimo u javnosti kao što smo navikli, te je fotografija Jovane Joksimović iz tog perioda prava retkost.

Ipak, kamere su zabeležile kako je supruga Željka Joksimovića izgledala u drugom stanju, a u prvom planu svakako je njen trudnički stomak koji garderobom nije uspela da sakrije jer je uslikana tik pred porođaj sa ćerkama.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images