CECA ZAPOMAŽE NA SAV GLAS! Drama u kući Ražnatovića! Evo šta se desilo sa Bogdanom nakon što je rodila malog Krstana

Showbizz

Veljko i Bogdana Ražnatović prije nešto više od tri tjedna na svijet su poželjeli drugog sina i razveselili cijelu obitelj. Čak je i baka bila puna sreće i suza, naslućujući da bi unuka mogla uskoro stići na put. Šalila se da će bankrotirati ako dobije unuku, ali nije ni slutila da će Anastasija i Nemanja samo 10 dana kasnije objaviti da su trudni. Anastasija ima već pet mjeseci i očekuje djevojčicu u rujnu, što je još više uzbuđenja u sve većoj obitelji.

Krstana je raširenih ruku dočekala šira obitelj koju čine djedovi, bake, tetke, stričevi i rođaci. Ukućani Ražnatović njegovo su rođenje slavili nekoliko dana jer je bio u centru pažnje od trenutka kada je izašao iz rodilišta. Vila na Dedinju dva dana zaredom odjekivala je glazbom. Veljko, kao ponosni otac dvojice sinova, potrudio se svoje starije dijete Željku zbližiti s novorođenim bratom. Tjednima se posvetio brizi o bebi, a supruzi je na sve načine nudio pomoć.

Bogdanu još uvijek boli rana od carskog reza i uzima analgetike dok doji. Zbog toga je Veljko preuzeo sve obaveze oko bebe. On obavlja zadatke poput presvlačenja, hranjenja i kupanja. Svet napominje da Veljko te obveze lako podnosi i da je pun energije. Ako se pojave bilo kakvi problemi, može se posavjetovati s mnogim ženama koje su prisutne u kući da pomognu. Ove žene su uvijek na raspolaganju za pomoć kad god je to potrebno.

Srećom, Ceca i Lidija, koje su i same majke, prisutne su da pomognu oko novorođenčeta. No, ne mogu se izmjenjivati ​​jer je Veljko presretan što će oba njegova sina biti s njim. To je nešto što je oduvijek priželjkivao, jer nikada nije iskusio odnos otac dijete. Izvor blizak obitelji tvrdi da još uvijek čezne za ovakvim odnosom u svom životu. Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića dobro je zbrinut i već je zarobio srca cijele obitelji Ražnatović i Rodić, koje prema njemu dijele duboku ljubav.

alternativaonline.info