NIJE ME ZANIMALO NI ŠTA PORODICA MISLI!’ Dalila priznala da je sve GLUPE postupke napravila, jer se vodila SRCEM, a ne glavom! (VIDEO)

Showbizz

NIJE ME ZANIMALO NI ŠTA PORODICA MISLI!’ Dalila priznala da je sve GLUPE postupke napravila, jer se vodila SRCEM, a ne glavom! (VIDEO)

U toku je emisija “Pretres nedelje”. Voditelj Milan Milošević sopšto je zadrugarma da je Dalila Dragojević zauzela treće mesto na anketi, gde su gledaoci birali ko se pravi pametan, a to nije. Reč je dobila i ona, kako bi prokomentarisala.

Ja sebe očekujem šta god da je u pitanju, doboro ili loše. Ja imam glupe postupke, ali ti glupi postupci su napravljeni kad se vodite srcem, a ne razumom. Ja da se vodim razumom nikad ne bih ispala glupa. Srce ne treba da se sluša, nego mozak. Meni mozak u tim stvarima nije radio ni 1% srce je radilo 100% i odvelo me je tamo gde me je odvelo. Za mene to nije bilo glupo, o tom trenutku je bilo najbolje. Neću se složiti sa Sanjom, što je rekla da Dejan nije obezbeđen, mi smo zajedno, ja sam više učestvovala jer se nametnulo da imam u situaciji više. Da sam slušala ne bih otišla sa ovim čovek, nije me zanimalo ni šta moja porodica misli. Ja znam da on sve priča u prazno. On je meni rekao da budem iskrena, kad se on iskreno izvini, onako kako treba, jer je ispao ološ prema meni. Malo pre sam čula kako on u izolacij okreće glavu, nije istina… Ja sam ta koja se okrene prema zidu, a ne prema njemu. Kad je video da nema moju rekaciju bacao je patike na vrata, da bi mene probudio – pričala je Dalila.
Je l’ sam ja tema ili? – pitao je Car.
Ja sam rekla da sam se vodila srcem, to je moja glupost. Da sam se vodila razumom mogli bi da kažu sam glupa – dodala je ona.

Rekla si da bi Dejana ostavila i da nisi upoznala Cara – rekao je Milan Milošević.
Istina, ja njemu i sad zameram kad obori glavu, mene to jako nervira. Desilo se da su nas poele strasti, kad smo uvideli da ja nisam neko ko može da se pravda, a on nije prezubčio i nije ga prošlo. Brzo se mnogo toga izdešavalo, naš razvod, veza sa Filipom, raskid i zbližavaje sa Dejanom, veza, prijateljstvo…. Ko zna šta će još biti – pričala je Dragojevićka.

https://youtu.be/Of33iKDH4A0

pink.rs