Slika nežne ručice sina i poruka koja dira dušu: “Hvala ti, Bože… Srce i duša su mi u spokoju”

Showbizz

Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju”

Marija Šerifović definitivno može reći da je godina za nama njena. Osim što je izdala album, pevačica je dobila i najvažniju životnu ulogu – postala je majka dečaka Maria.

U svom obraćanju danas, Marija je rekla da je poslednjih dana jako emotivna. Nakon toga, sa pratiocima je podelila i preslatku sliku naslednika, odnosno njegove ruke.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem… Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život… I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći – Bože hvala ti. Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto. Hm, šta vama da poželim??? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Mozda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je. Živeli. Love, M – napisala je Marija.

Podsetimo, Marija Šerifović stigla je sa svojim naslednikom Mariom iz Amerike pre nekoliko dana, a sreću što je ponovo u Srbiji nije mogla da sakrije.

Popularna pevačica snimala se još na aerodromu, kada je stigla u Beograd kada je najavila iznenađenje za svoje fanove.

Ona je na Instagramu objavila snimak kada je sletela i pitala pratioce da li žele vlog sa sinom koji je ubrzo i izbacila.

(Telegraf.rs)