‘DRSKA JE I BEZOBRAZNA’ Monika priznala šta misli o Dalili, a Caru će OVE STVARI pamtiti, dok je živa! (VIDEO)

Showbizz

O ljubavi Dalile Dragojević i Filipa Cara mesecima unazad bruji čitav Balkan, a prepuna utisaka je i Monika Jovanovska, koja je u nedelju izbačena iz rijalitija.

I ona je isprva smatrala da je reč o “lažnoj, rijaliti ljubavi”, a čim je ušla u Belu kuću uverila se u suprotno.

Kada sam gledala, mislila sam da je to neka igra, da su se dogovorili da rade to sve, ali kada sam ušla unutra, videla sam da su to emocije… Oni se vole, oni se bolesno vole! To je stvarno neka opsesija, ne znam kako to da nazovem!

Iako su sada u najgorem odnosu do sada, te im je svakodnevica ispunjena najstrašnijim uvredama, svađama, pa i pretnjama, Monika smatra da će ipak doći do pomirenja Dalile i Cara.

Oni su prešli preko mnogih stvari, preći će i preko ovog. Ne sviđa mi se to vređanje, kako je vređa, što sam mogla da vidim… To mi nije lepo nijedan muškarac nijednoj devojci da izgovori. Nisam ni na čijoj strani, oboje su mi dragi, samo je Dalila malo bezobraznija, drska, ima takav stav. Sa Filipom sam u boljoj komunikaciji, branio me je i skakao pred svima – istakla je Monika u emisiji “Pitam za druga” na RED TV-u, a potom se prisetila i svog prvog dana u “Zadruzi”, kada je Filip Car stao u njenu zaštitu.

Značilo mi je to mnogo. Stao je prvi na moju stranu tamo, kada sam ušla bio je haos. Svaki dan je dolazio da me pita da li sam gladna, žedna, da li mi treba nešto. Poklanjao mi je pažnju, na neki način. Mislim da je imao zaštitnički stav prema meni, jer sam delovala izgubljeno prvih nekoliko dana, nisam znala šta mi se dešava. Očekujem da mi bude mirno i lepo sve, u vezi mog odnosa, a desi se preokret i ne znam gde sam.

pink.rs