Filip Car posjetio psihijatra, dobio i terapiju: U teškom sam stanju, psihički sam se uništio!

Showbizz

Filip Car posjetio psihijatra, dobio i terapiju: U teškom sam stanju, psihički sam se uništio!

Filip Car ogolio je dušu pred milionima i priznao da je nedavno posjetio psihijatra.

– Nije mi pomogao razgovor sa psihijatrom par nedjelja nakon Majinog izlaska. Kada sam pričao sa psihijatrom pristao sam da pijem terapiju koja mi je radila neku kontru. Kada bih popio lijek osjećao sam se loše. Danima nisam znao šta mi je, bio sam netrpeljiv, nisam mogao da budem u zatvorenom prostoru više. Osjećao sam bijes i gnjev, to se odražavalo i na Dalilu i na druge zadrugare i na mene.

– Samog sebe sam dosta psihički uništavao i eto, prelomio se moj bijes i na Dalilu. Razmišljam za neke svoje postupke već dva dana, šta je uzrok tome, šta mi je u glavi. Probavam da shvatim sebe, želim da shvatim Dalilu. U fazi sam da ne prepoznajem samog sebe, dešavalo mi se to i vani. Ne vjerujem da su to moje reakcije i da su to moji postupci – započeo je Car i dodao:

– Cilj mog prilaska Dalili kada ona nije bila dobro jeste da sam mislio da ćemo naći zajednički jezik i da ćemo naći kompromis i uspostaviti zajednički jezik i balans gdje ćemo oboje ovih 5 mjeseci pokazati sebe u boljem svjetlu i sa strane se odvojiti od svega. Krenulo mi je ponašanje ka zlu, ali to nije opravdanje za moje reakcije. Svjestan sam da sam pretjerao sa agresijom i bijesom, moram da se smirim i da sa Dalilom imam normalnu komunikaciju. A onda ću sjesti i popričati sa njom. U teškom sam stanju posljednjih dana – rekao je Car.

Kurir