Tajna čuvana decenijama: Lidija Vukićević je bila sa poznatim glumcem, znamo ga svi!

Showbizz

Bivši dečko Lidije Vukićević je poznati glumac

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni, a njen ljubavni život krije daleko od očiju javnosti, pa tako znamo samo oca njene dece, Mitra Mrkelu sa kojim je bila u braku sve do 2000. godine kada su stavili tačku na odnos.

Ipak pre nekoliko godina Lidija je odgovarala na pitanja čitalaca “Blic pulsa”, kada je priznala da je bila u vezi sa jednim od naših poznatih glumaca.

– Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lepo, imali smo divnu vezu. Znate ga, ali vam neću reći ko je – ostala je misteriozna Lidija koja i dalje ostaje dosledna odluci da tu vezu sakrije.

Spajali su je sa umetnicima i političarima, a na takve pretpostavke ona se smeje.

– Udvaranja je bilo u kafani i toga da mi muškarci prilaze i dele komplimente, ali ljubav mi se nije dogodila u kafani. I nije tačno da mi se udvarao Šešelj. On mi je možda udelio kompliment, ali ništa više od toga se nije dogodilo. Komplimente mi stalno udeljuju i to ne smatram zavođenjem. Ništa konkretno nije bilo sa Vojislavom, zaista – istakla je Lidija.

Podsetimo, glumica se 1991. godine udala se za fudbalera Mitra Mrkelu, sa kojim je dobila sinove Andreja i Davida, a bračna sreća potrajala je devet godina.

hellomagazin.rs