Preslatke scene iz Vašingtona: Porodica Jokić na okupu, ovako je Ognjena “ispalila” tatu i mamu pred kamerama

Showbizz

Ognjena je na kraju ipak odlučila da uradi ono što je tražila njena mama

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je skoro pa savršenu partiju protiv Vašington Vizardsa, gde je njegova ekipa slavila sa 113:104, a jedan od najboljih igrača sveta je postigao 42 poena, dok je pored toga imao 12 skokova, osam asistencija i po dve blokade i ukradene lopte.

Jokić je igrao sjajno na oba kraja terena, a šutirao je poprilično dobro, jer je ubacio čak 15 od 20 pokušaja koliko je imao.

Nikoli je priređeno i iznenađenje u Vašingtonu, pošto su deca u srpskoj nošnji igrala i kolo, dok je posebnu podršku naš košarkaš imao i sa tribina, gde su bile njegova supruga Natalija, kao i ćerka Ognjena, koje ga često prate na mečevima.

Tokom davanja intervjua, jedno pitanje je bilo upućeno upravo ka porodici, gde je Nikola rekao da je ponosan.

– Neverovatno je zaista, porodica mi mnogo znači, ponosan sam na njih i gde god da su, one su uz mene – rekao je Nikola.

Takođe, tokom davanja ovog intervjua, kamera je u kadar uhvatila Ognjenu i Nataliju, kada je supruga rekla svojoj ćerkici da maše tati, ali, Ognjena je to odbila na sladak način, da bi Natalija odmah počela da se smeje. Ali, potom je usledilo i mahanje Ognjene.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na 01:20.

(Telegraf.rs)