Krstan je isti deda: Prve fotografije mlađeg sina Veljka i Bogdane, raznežićete se od emocija FOTO

Showbizz

Krstan Ražnatović osvojio je srca svih članova porodice

Drugog dana Uskrsa u prepodnevnim časovima porodila se Bogdana Ražnatović, supruga proslavljenog boksera, Veljka Ražnatovića. Na svet je stigao drugi naslednik koji je dobio staro srpsko ime, Krstan. Posle svega četiri dana beba i Cecina snaja napustile su privatno porodilište i uputili su se u vilu na Dedinju gde ih je željno iščekivao stariji sin, a sada i brat, Željko.

Rodići i Ražnatovići željno su iščekivali dolazak novog člana na svet, pa su tako pratili Bogdanin porođaj, a sa njima bile su i kamere Blic televizije. U najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog programa „Ceca show“ gledaoci su mogli da vide kako je protekao Bogdanin porođaj, ali i sve detalje slavlja koje je organizovano u porodičnom domu Ražnatovića.

Naime, kao što je poznato kamere pomenute televizije u stopu prate najpopularniju porodicu u Srbiji tako su imali prilike da zabeleže i najemotivnije kadrove Bogdaninog porođaja. Kada je drugi sin konačno došao na svet ponosnog oca Veljka preplavile su emocije, pa nije krio suze radosnice.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images