Majčina tuga je neizreciva: Nataša Bekvalac u strahu za stariju ćerku, čini sve da joj pomogne FOTO

Showbizz

Starija ćerka Nataše Bekvalac lepša je i od mame

Hana Ikodinović od prvog dana života živi pod svetlima reflektora zbog poznatih roditelja, Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića. Iako se do nedavno nije preterano eksponirala u javnosti, ova tinejdžerka kao i sve ostale njene vršnjakinje redovno koristi društvene mreže te tu imamo prilike da vidimo u kakvu lepoticu je izrasla.

Pre mesec dana starija ćerka Nataše Bekvalac oduvala je šesnaest svećica sa torte a kao poklon za rođendan od mame dobila je putovanje u Pariz, što je bila i njena najveća želja. Nekoliko dana provele su u gradu svetlosti a Instagram pratioce svakodnevno su izveštavale o tome šta su obišle i kako se provode. Na tim fotografijama već smo imali priliku da vidimo koliko Hana liči na majku.

Međutim, tinejdžerka je u poslednjoj objavi na Instagramu predstavila novi imidž, a stajling nije ostao neprimećen. Dominantna je crna boja, to prvo upada u oči. Tu su i večna kožna jakna u rokerskom maniru, sportski top, uvek aktuelne kargo-pantalone, krznene papuče i luksuzna tašnica sa potpisom brenda „Gucci“.

ekskluziv.rs