Sa njim planira brak i porodicu: Kija Kockar pokazala novog izabranika, mnogo je bolji frajer od Slobe

Showbizz

Novi dečko Kije Kockar je mlađani student

Otkako se razvela od Slobe Radanovića, Kija Kockar ljubavni život krije od očiju javnosti. Mada se i ona povukla u poslednje vreme u medijsku ilegalu jer kako kaže radi na novim projektima, a i poželela je slobodno vreme kako bi se posvetila sebi i svojim najmilijima.

Nedavno je nekadašnja stjuardesa iznenadila sve kada je otkrila da će od oktobra ponovo sesti u studentsku klupu. Naime, ona je već započela pripreme za prijemni na Pravnom fakultetu u Beogradu, a kako je i sama istakla prava i advokatura su joj neostvarena želja pa želi da dobije još jednu fakultetsku diplomu.

Pre nekoliko dana pojavila se na jednom prestoničkom događaju gde je odgovarala na pitanja znatiželjnih novinara, a jedno od njih je bilo da li je za njen osmeh zadužen novi dečko Kije Kockar. Pevačica je potvrdila da postoji nova ljubav u njenom životu, ali ne želeći da otkriva njegov identitet.

– Imam nekog ko me gleda lepo, tačno. Vrlo lepo, da. Pitate me da li je veza na daljinu? Pa, zavisi kako kad. Mislim, svi mi putujemo, pa smo nekad odvojeni, tako da… Svakako, odnos nam je stabilan – kazala je Kija te otkrila da li će ga javnost uskoro upoznati.

Pa, nećete ga još upoznati. Što? Pa, nećete… Nije javna ličnost, ne. Nije ni biznismen, student je. Ja da ga finansiram, kažete? Ne. Ovo je student kao ja što sam bila nekada, koji radi i studira. Ne finansiram ga, niti on mene. Doduše, džentlmen je – istakla je ona.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images