PIJE SE ŠAMPANJAC, NOSI SE SKUPOCENA TORBA, A TEK POGLED! Čolina ćerka pokazala sve detalje sa proslave tatinog rođendana – čuveni pevač ne stari (FOTO)

Showbizz

Čuveni pevač Zdravko Čolić juče je proslavio 72. rođendan, a obeležio ga je u društvu najmilijih.

Pevačeva ćerka Una Čolić veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa pratiocima često deli detalje iz privatnog života, te je tako i sad objavila fotografije sa proslave, koje su zaintrigirale mnoge.

– Srećan rođendan najboljem tati! Moj ponos, volim te! – napisala je ona uz jednu od fotografija i raznežila mnoge.

Na slikama vidimo mnoštvo detalja, poput šampanjca koji su isplijali, te gozbe na stolu za slavljenika.

Na jednoj od objava vidimo i skupocenu torbu jednog svetski poznatog brenda, a na drugoj pogled na prelepu prirodu – redove drveća u porodičnom dvorištu.

Čola, sudeći po komentarima, ne stari, a sa mezimicom je pozirao sa blagim osmehom na licu.

Zdravko je nedavno otkrio ko u njihovoj kući drži porodicu na okupu, te kako funkcionišu stvari u njihovom domu.

– Zbog posla me često nema kod kuće, ali to je u našoj porodici normalno. Moja supruga brine o devojkama i mislim da smo dobro uhodan tim. S obzirom na to da je posao takav kakav je, privikli smo se na to i najvažnije je da sve dobro funkcioniše. Devojke još idu u školu i supruga je ta koja brine o tome i o nekim njihovim svakodnevnim obavezama, a ja se uključujem kad god mogu i kada za to ima potrebe. Rekao bih da ona drži porodicu na okupu – ispričao je Čolić tada za hrvatsku “Gloriju”.

blic.rs