ŠOK ISPOVEST ARKANOVE ĆERKE! Sofija: Sa Cecom ne može da se priča O NASLEDSTVU, Željko nije bio samo njen muž već i naš otac!

Showbizz

ŠOK ISPOVEST ARKANOVE ĆERKE! Sofija: Sa Cecom ne može da se priča O NASLEDSTVU, Željko nije bio samo njen muž već i naš otac!

U subotu su se navršile 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Njegova porodica je, kao i uvek, izašla na groblje i održala pomen.

Bili su tu njegova deca iz braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović Veljko i Anastasija, dok ostali u to vreme nisu došli. Prisutna nije bila ni Sofija Ražnatović, koja živi u Belgiji. Ona se dva dana nakon pomena javila redakciji Kurira i otkrila neke dosad nepoznate detalje iz odnosa s pokojnim ocem.

Arkanova ćerka, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, dotakla se i odnosa s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju kaže da je s njom teško voditi razgovore o podeli imovine.

– Rođena sam u Gentu, a ne u Briselu, i živim u toj oblasti. Odmalena sam bila prisutna u životu mog oca. Rođena sam 1979. godine i majka me je od rođenja vodila kod oca u zatvor. Kad sam bila na raspustu, često sam dolazila kod bake i tetke u Srbiju. U jednom trenutku moj otac Arkan je nestao iz života moje majke i ona više ništa nije čula o njemu – rekla je na početku Sofija, koju su povredili napisi da je otac za nju saznao tek 1991. godine.

– Tata je meni redovno slao fotografije. Kad se oženio Cecom, moja majka mu je poslala čestitku i poželela sve najbolje. Tada sam ja imala oko petnaest godina. Tada sam i saznala da je on moj biološki otac. Od 1995. godine sam često dolazila u Beograd i vreme provodila s tatom i njegovom suprugom Cecom i ostalim članovima porodice – ispričala je Sofija.

Ona kaže da je prisustvovala očevoj sahrani.

– Bila sam s Borislavom Pelevićem. Često sam dolazila na parastose, a naročito posle 2010. godine. Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su samo želeli da snime Cecu i njenu decu. Ne volim nepravdu i nadam se da ćete vi napisati kako je istina. Mi, svih sedmoro Arkanove dece bez Anastasije i Veljka, jer su oni bili vrlo mali, mnogo smo propatili zbog gubitka oca. Trudili smo se da budemo jaki i da se borimo za ono što nam pripada. Nažalost, ništa zauzvrat nismo dobili – tvrdi Ražnatovićeva.

Ona kaže da s folk zvezdom danas nije u korektnom odnosu:

– Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac.

kurir.rs