Danijela Dimitrovska o sreći ćutala: U jeku priča o Ognjenovoj devojci otkrila da očekuje devojčicu FOTO

Showbizz

Sestra Danijele Dimitrovske uskoro će postati majka devojčice

Poslednjih nedelja novinske stupce i portale pune vesti o Ognjenu Amidžiću i njegovoj novoj izabranici, Mini Naumović sa kojom uživa u romansi otkako se razveo od top modela, Danijele Dimitrovske. Iako su važili za veoma skladan par te je vest o razlazu šokirala mnoge njihove obožavaoce, ljubav se jednostavno ugasila a bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima.

Amidžić je danas otputovao sa novom partnerkom u Portugal na kraći odmor, a njegova bivša supruga na Instagramu je podelila najlepše vesti. U njen dom uskoro stiže jedna devojčica, i to samo devet meseci od razvoda. Matija će postati stariji brat, a verovatno ste pomislili da je Danijela trudna, ipak nije.

Mlađa sestra Danijele Dimitrovske, Ivana, uskoro će se ostvariti po drugi put u ulozi majke, s obzirom na to da ima šestogodišnjeg sina Relju sa suprugom Ivicom, odbojkaškim trenerom. Lepa Ivana po zanimanju je psihoterapeut, a manekenka nikad nije krila da joj je upravo sestra najveća podrška kroz život i da su njih dve veoma vezane.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images