Prvi put javno progovorila: Jelena Rozga priznala šta je sve proživela kao član grupe Magazin

Showbizz

Rozgino napuštanje Magazina rastužilo je javnost

Pevačica Jelena Rozga, prošle godine održala je solistički koncert u Zagrebu, a sada je otkrila detalje tog spektakla. Ona je ispričala kako joj je balet tokom karijere puno pomogao, a njena porodica bila je uz nju u svakom trenutku. 15 koreografija je izvežbala za taj događaj, i sve je odrađeno uživo. Jelena je takođe otkrila da joj se od detinjstva sviđalo da peva i da je imala podršku roditelja u tome. Iako je 2004. godine trebalo da bude Rozgino napuštanje Magazina, Tonči je zamolio da snimi još jedan album, što je rezultovalo njenim najvećim hitom „Ne tiče me se“. Ona je zaključila da je puno naučila iz tog iskustva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

– Ja sam kao klinka pevala uvek „Magazin“. Govorila sam majci kao mala biću pevačica grupe. „Puniću dvorane, videćeš“. Mama je pročitala u novinama da tadašnja pevačica prelazi u solo vode, pa je pozvala Tončija. Tonči je došao u Zagreb, poslušao pesmu i po i rekao „Ti si ta“. Njemu se svidelo moje prezime – rekla je Rozga, pa dodala:

– Nisam više bila srećna. Htela sam napustiti 2004. godine ali je Tonči rekao „Hajmo snimiti još jedan album“ tako je nastao moj najveći hit „Ne tiče me se“. Jako puno sam naučila od „Magazina“

: Ekskluziv

SLIKE: Instagram