Majka dvoje djece umrla nakon nesreće na poslu – suprug se osjeća prazno i potpuno izgubljeno

Zanimljivosti

Obitelj tuguje za gubitkom voljene majke koja je umrla nakon što se ozlijedila u nesreći na poslu – samo nekoliko dana prije nego što su ona i njezin suprug trebali proslaviti prvu godišnjicu braka.

Jessica Howe (32) je u subotu radila u Costcou u St. Petersu (Missouri) kada se poskliznula, pala i dvaput udarila glavom.

“Bila je u prostoriji s hranom i otišla je do stražnjeg sudopera, pala i udarila glavom o sudoper, a zatim o tlo”, rekao je njezin suprug, Kevin Howe, za časopis People. Njezini suradnici čuli su galamu i pronašli je na tlu.

Jessica je hospitalizirana i stavljena na aparate za održavanje života, navodi se u GoFundMe kampanji koju su pokrenuli njezini voljeni. Umrla je dva dana kasnije.

Kevin kaže da se “osjeća šuplje, prazno i ​​potpuno izgubljeno” otkako mu je žena umrla. “Izgubio sam ljubav svog života, svoju budućnost.”

Njezini organi će biti donirani kako bi spasili druge živote
Najmiliji su u ponedjeljak na GoFundMeu objavili da je Jessica umrla malo prije 21 sat po lokalnom vremenu. Rekli su da je okružena onima koji su je voljeli i da će njezini organi biti donirani kako bi “pomogli spasiti druge”.

Kevin kaže da se Jessicin sin John, koji ima skoro 6 godina, “morao pozdraviti sa svojom majkom” prije nego što je umrla.

“Iako ne može u potpunosti shvatiti situaciju, zna da je njegova mama otišla i da se više neće vratiti”, kaže Kevin.

Njihova 19-mjesečna kći Serena “zna da nešto nedostaje”, dodaje. “Njena rutina je isključena. Osoba koju je viđala svaki dan više nije tu.”

Bila je izvanredna majka i supruga
Jessica je bila izvanredna majka, kaže njezin suprug. “Njezina su je djeca jako voljela”, kaže Kevin za People.

“U svoje slobodne dane, obavljale je razne aktivnosti s njima. Uvijek je htjela biti sigurna da znaju koliko su posebni.”

Par je u nedjelju trebao proslaviti godišnjicu braka. Sada je, kaže Kevin, ispunjen “strepnjom” i “užasnut budućnošću bez nje”.

“Mogao bih satima pričati o divnoj osobi koja je bila”, kaže Kevin o svojoj ženi. “Imala je sposobnost potpune strance pretvoriti u prijatelje. Njezin je osmijeh obasjao sobu [i] imala je hirovitu, umjetničku dušu.”

Kevin kaže da Jessica “ne bi vjerovala” koliko su podrške ona i njezina obitelj dobili od njezine tragične nesreće.

“Često sam u šoku”, priznaje Kevin. “Plan koji smo napravili za naš život nestao je u trenu i ovo će mi omogućiti da započnem novi plan na koji bi ona bila ponosna.”

Pomolimo se za shrvanog supruga i djecu kako bi im Gospodin dao snage i Svoje utjehe u teškoj boli kroz koju prolaze.

novizivot.net