Bogdana u strahu za Krstana: Suze i problemi usledili su odmah po rođenju sina

Showbizz

Porođaj Bogdane Ražnatović protekao je uredno

S nestrpljenjem je porodica Ražnatović iščekivala 17. april, dan za kada je bio zakazan porođaj Bogdane Ražnatović. Maleni Krstan usrećio je prvo roditelje, zatim starijeg brata Željka pa i baka Cecu koja nije mogla da zadrži suze kada ga je prvi put ugledala.

Cecina snajka je sa suprugom Veljkom u ponedeljak u prepodnevnim časovima stigla u jedno privatno porodilište , a nedugo zatim i Krstan je došao na svet. Porođaj je protekao u najboljem mogućem redu, mališan je na svet došao carskim rezom, a po izlasku iz porodilišta, ponosna mama sve je zasenila svojom figurom i predivnom energijom kojom je plenila.

Budući da je porođaj Bogdane Ražnatović već danima glavna tema u medijima, mnogi su znatiželjni da saznaju kako je sve izgledalo, a upravo to, kao i najnovija dešavanja u porodici Ražnatović imaćete prilike da vidite u novoj, 31. epizodi, dokumentarno-igranog show programa „Ceca show“ koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

Od trenutka kada je Bogdana otišla u privatno porodilište, kamere su sve vreme pratile članove najpoznatije porodice na Balkanu, te će gledaoci imati prilike da vide šta se sve dešavalo u bolnici, kako je protekao porođaj, ali i kako je izgledalo slavlje u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3 koje je trajalo do kasno u noć.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Blic TV Promo