Pobednica “Nikad nije kasno” se treći put bori sa karcinomom: “Kao lav sam, idem na terapiju, pa na svirku”

Region

“Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja”, priznala je Bojana

Trostruka pobednica “Nikad nije kasno”, Bojana Barjaktarević koja je osvojila srca publike svojim maestralnim glasom treći put se bori sa karicnom, a u svojoj emotivnoj ispovesti sada je progovorila o životnoj borbi.

Njena životna priča, borba i hrabrost su za film. Ona je gostovala u emisiji kod Žike Jakšića, koji je više puta plakao dok je Bojana pevala.

– Pozvao sam Bojanu jer hoću da je vidim, nemam kad da je vidim jer puno radi i stalno je negde na putu. Bojana je inače bila trostruki pobednik jedne sezone „Nikad nije kasno“- sa ponosom je istakao Jakšić.

Bojana se po treći put bori sa rakom dojke, ali njena snaga i volja za životom su za primer mnogima.

– Borim se kao lav! “Nikad nije kasno” mi je donelo mnogo bolju karijeru i puno više posla tako da se trudim da postignem sve, da odgovorim na sve zahteve. Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja – priznala je Bojana ne skidajući osmeh sa lica, a potom jednom rečenicom izazvala gromoglasan aplauz i neverovatnu emociju u studiju.

– Bila sam na hemoterapijama, sada sam trenutno na zračnoj terapiji tako da primim terapiju i idem na svirku. Ništa nije teško kada se hoće i kada se želi, sve se može.

– Tako je lutko moja, vidi kakva si mačka – sa ponosom je rekao Jakšić.

Podsetimo, Bojana je nedavno za Grand ogolila dušu o svom zdravstvenom stanju, ali i svemu onome što joj daje snagu da nastavi dalje.

(Telegraf.rs)