Kristinu je deda gurnuo sa terase – Nakon pada mučila se 9 godina i nikad nije prohodala: Majka ih ostavila kad je imala 2 godine

Region

Kristina Obradović koja je juče preminula, nad čijom sudbinom se danas zamislila cela Srbija, imala je samo 14 godina kad je završila u invalidskim kolicima. Kako je svojevremeno ispričala, do tragedije je došlo kada ju je deda, otac njenog oca, gurnuo sa terase nakon kratke svađe.

Od tada započinje lavovska borba pokojne Kristine i njenog oca Željka za njeno ozdravljenje. Mučan period trajao je devet godina, i nažalost nije joj se dalo – mlada Kristina, jedinica svome ocu, preminula je u 23. godini.

“Sahrana moje ćerke jedinice obaviće se u četvrtak u 13 časova na Klubačkom groblju kod Loznice. Ovom prilikom pozivam svu rodbinu, prijatelje, sve ljude da prisustvuju poslednjem oproštaju od moje ćerke”, poručio je neutešni Kristinin otac.


Od tog strašnog pada njih dvoje, jedno drugom sve, otac i ćerka kroz život su koračali zajedno i kad je bilo dobro, i kad nije.

Tragedija u kojoj je Kristina pala sa visine od pet metara, promenila joj je čitav život. Teško su živeli, pošto je njen otac Željko stalno morao da bude s njom, nije ni mogao da radi, zbog čega su zapali u tešku materijalnu situaciju.

“Mladost koja vene je nešto najtužnije što može da pogodi porodicu. Kada nema šanse onda je to tragedija, ali kad ima i kad je nadomak uspeha da mlada lepotica prohoda uz malo novca i Božje milosti. Naša je odgovornost da pomognemo našoj deci za koju se i te kako treba boriti, dajmo malo da bi nekome to bilo sve”, napisao je svojevremeno Kristinin otac na svom Fejsbuk profilu. Kristina je imala terapije u Novom Sadu i po sedam sati dnevno.

Željko je sa ćerkom ostao sam kada je imala dve godine. Njena majka je otišla, napustila je i najpre posećivala prvih mesec dana, a on je na sudu dobio puno starateljstvo nad ćerkom.

Podsetimo, Kristina (23) iz Loznice je pre devet godina pala sa visine od pet metara, zadobila prelom vratnog pršljena i završila u invalidskim kolicima. Nažalost, sinoć je preminula, saopštio je njen tata koji je sada ostao potpuno sam.

“Nema više moje ćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, posle borbe od pet meseci u bolnici, moja ćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muk”, napisao je njen otac Željko na Fejsbuku, koji je u tako teškoj situaciji da nema novca ni za njenu sahranu.

U međuvremenu, oglasili su se ljudi dobre volje koji će snositi sve troškove, tako da bar oko toga otac ne brine.

Izvor: espreso.co.rs