Ostavljam druge da mi se dive“: Milica Dabović kao bomba, duboki dekolte ukrao svu pažnju (FOTO)

Region

Oglasila se na Tviteru.

Nekadašnja košarkašica pre dva dana je proslavila 41. rođendan.

Tim povodom je na Tviteru prvo podelila snimak na kojem je pozirala pored lopte, u crvenom donjem vešu i halterima, a sada se ponovo oglasila.

Milica je ovog puta pozirala u uskoj crvenoj haljini, pored rođendanskih balona.

„Žena kad voli“, napisala je Dabovićeva na Tviteru.

Na Instagramu je dodala dužu poruku uz ovu fotografiju.

„Hrabre žene žive svoj život. One tačno i jasno znaju koje su njihove potrebe, želje, ciljevi, i ne prezaju da ih ostvare ni po koju cenu. To ne znači da one gaze preko leševa. To znači da one imaju entuzijazam, volju i strpljenje. Jer strpljenje je ključ kojim se penje na vrh. I naravno hrabrost. Ako ne smeš da sama doneseš odluku, bojiš se šta će svet reći, današnje društvo će te progutati. U jednom zalogaju“, napisala je ona i dodala:

„Hrabre žene su svesne svog izgleda, svojih mana i vrlina. One ne prekrivaju svoje nedostatke. Baš ih briga šta drugi misle, pričaju. Hrabro koračaju napred, korak po korak, ostavljajući druge u senci i da im se dive. Pa i da im zavide i mrze ih. Jer ko je ravnodušan na nečiji uspeh? Baš niko! Hrabre žene se ne plaše da izraze svoja osećanja, bila ona pozitivna ili negativna. I ako povrede nekog, pa šta? Život nije bajka. Mama nas je mazila i čuvala od zla kada smo bili deca. Sada si odrasla persona, shvatila si da je život nepravedan i da nema pošteđenih. Ovakve žene se neće ustručavati ni da pokažu svoju ljutnju, tugu i sreću. Za njih su osećanja normalna stvar, nema skrivanja iza zavese i guranje stvari pod tepih. Uhvati se u koštac sa životom, nepravdama, nedaćama i guraj napred. To je njihov moto, ono što ih izdvaja iz mase“, zaključila je bivša košarkašica.

nova.rs