Najpopularnije bele patike za 2023. godinu

Region

Klasik koji nema rok trajanja.

Belim patikama definitivno nije odzvonilo, a u moru modela koji će u narednim mesecima preplaviti gradske ulice nekoliko njih nametnulo se kao apsolutni ‘must have’.

Golden Goose Ball Star

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theurbantrendyco. (@theurbantrendyco)

Ove svetlucave bele patike odlične su ukoliko želiš da začiniš svoj stajling bez puno truda i muke. Nadahnute 80-ima, Golden Goose Ball Star patike po pravilu su vrlo udobne nakon nekoliko nošenja.

Nike Air Force 1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sneaker Politics (@sneakerpolitics)

Šta reći o ovom modelu Nike patika, a da već nije rečeno? Iako su dostupne i u drugim bojama, bele su oduvek bile jedne od najprodavanijih patika na svetu.

Adidas Originals Superstar

Postoji razlog zašto su ove patike iz godine u godinu toliko popularne – večno su moderne, jako su udobne i odlično se uklapaju u baš svaki stajling, piše 24sata.hr.

Superga 2750 Cotu Classic

Platnene i s debelim, elastičnim gumenim đonom, Superga patike vrlo su udobne i pružaju sjajnu potporu stopalu. Istovremeno su i dosta lagane, što znači da se u njima noga ne znoji, pa su idealne za nošenje tokom toplih meseci.

Veja Campo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LACET ROUGE (@lacetrouge)

Osnivači tvrde da su njihove patike izrađene od najkvalitetnijih sirovih, ekoloških materijala koji se nisu našli pod uticajem hemikalija i kod kojih su procesi zagađivanja okoline svedeni na minimum. Veja patike osvojile su Megan Markl, Emu Votson, Emili Ratajkovski i brojne druge slavne lepotice koje im teško odolevaju.

New Balance 9060

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LoggiShop (@_loggishop_)

Američki brend New Balance žari i pali modnom scenom poslednjih par godina. Model 9060 je inspirisan New Balance serijom 90x zajedno s vidljivom estetikom vođenom tehnologijom iz ranih 2000-ih i sportskom linijom koja ponovo doživljava procvat. Svetlo dana ugledao je prošle godine i otad uživa ogromnu popularnost.

Off-White Out of Office

Brend koji svakako ne možemo zaobići kada je reč o popularnim patikama je Off-White. Ako ste u potrazi za belim patikama, nije loše da bacite oko na ovaj šik model.

zadovoljna.nova.rs