Željko Mitrović potvrdio: Ana Slavnić ulazi u Zadrugu, a evo i kada

Showbizz

Supruga Zvezdana Slavnića konačno u Zadruzi

Prema pisanju domaćih medija Ana Slavnić u petak bi mogla da postane ravnopravni učesnik sa ostalim takmičarima Zadruge.

Tako će imati priliku da sa svojim bivšim partnerom porazgovara oči u oči o svemu što se dešavalo, a tiče se njegove javne preljube sa Anđelom Đuričić.

U svakoj od šest sezona „Zadruge“ mogli smo da gledamo preljube i prevare, ali izgleda da to nije dosadilo gledaocima. Zvezdan Slavnić i sve što se dešava oko njega trenutno je u vrhu popularnosti kad je reč o broju pregleda i gledanosti, pa zato ne čudi potez produkcije šou-programa da još dodatno zakomplikuje situaciju s njim.

Nedeljama se najavljuje ulazak njegove vanbračne supruge Ane u „Zadrugu“ i to bi, prema pisanju Kurira, trebalo da se desi u petak.

– Ana je obavila sve formalnosti s produkcijom, dogovorila se o uslovima i potpisala ugovor. Biće ravnopravni učesnik i moći će da se bori za glavnu nagradu, a imaće i nedeljni honorar, kao i svi takmičari – naveo je naš izvor s ružičaste televizije. Koliki je taj honorar, ne zna se pouzdano jer je poslovna tajna, ali u medijima se navodio iznos od 60.000 evra, koliko bi Slavnićeva supruga trebalo da dobije do kraja sezone.

Konačnu potvrdu danas je dao i Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije.

– Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića – poručio je Željko Mitrović, na oduševljenje njegovih mnogobrojnih pratilaca na Instagramu!

ekskluziv.rs