Nova ljubav bjegunca Mamića: Kupio joj auto, ona se uknjižila kao vlasnica stana u Zagrebu

Showbizz

Tajanstvena žena, inače 30-ak godina mlađa od Mamića, je iz Ljubuškog, a sad se odlučila skrasiti s njim…

Po Hercegovini se već dulje vremena šuška kako bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić ima novu djevojku.

Tajanstvena žena, inače 30-ak godina mlađa od Mamića, je iz Ljubuškog, a sad se odlučila skrasiti s njim.

Kako smo već pisali, par se upoznao u jednom hotelu u Međugorju. Kako nam javljaju izvori, često ih viđaju po gradu, gdje su navodno kupili i stan koji uređuju za zajednički život.

U početku se nije pretpostavljalo da su u vezi jer je on još uvijek bio u zakonskom braku s Marinom Mamić. Ljudi su počeli sumnjati kad je Mamić djevojci kupio skupocjen automobil Range Rover.

Osim toga, prema pisanju Jutarnjeg lista, ona se uknjižila kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici.

Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od “hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara”.

Stan je kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta, a zanimljivost je da stan u toj zgradi posjeduje i Vlatka Peras, predsjednica Dinama, čiji se stan također nalazi na petom katu.

I Dinamov trener Ante Čačić komentirao je Mamićev bračni status.

– Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on, ali nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj – odgovorio je Čačić na prozivanje Zdravka Mamića.

24sata.hr