PROŠLO JE 6 GODINA OD SMRTI EKREMA JEVRIĆA: Snimio HIT koji se i danas peva, pravio ŠOU u rijalitiju, pa iznenada PREMINUO

Showbizz

PROŠLO JE 6 GODINA OD SMRTI EKREMA JEVRIĆA: Snimio HIT koji se i danas peva, pravio ŠOU u rijalitiju, pa iznenada PREMINUO

Ekrem Jevrić preminuo je na današnji dan 2016. godine, a mnogi se i danas sećaju njegovog velikog hita “Kuća, pos’o”, kao i učešća u rijaliti programu. Pevač je iznenada je preminuo 4. marta 2016. godine u 55. godini.

Ekrem je iznenada umro u Nujorku, gde je živeo sa porodicom. Kako su tada mediji preneli, Jevrić je krenuo na posao i u automobilu doživio srčani udar. Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

“Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac”, rekla je Igbala svojevremeno.

Ekrem je svoju popularnost stekao svojim hitom “Kuća pos’o” a kasnije je nastupao u rijaliti šouima odakle svi pamtne njegovu rečenicu: “Ovde smo da bismo pravili šou”. Sa njim je tako i bilo, šou i legendarne scene gde god da se pojavi.

Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina, Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godine 2010. učestvovao je u rijalitiju “Farma”, gde je zauzeo treće mesto. Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima.

Kako se tada navodilo, njegovi sinovi su planirali da krenu njegovim stopama i da uđu u rijaliti! Naime, oni se navodno spremali da uđu u “Parova”.

– On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to. Šta da vam kažem, u tim programima gledamo ljude koji vode ljubav kao životinje, bez ljubavi i emocija. Ekrem je imao svoju monodramu u rijalitiju, a zahvaljujući meni, to se pretvorilo u pravu dramu. Zbog toga smo mi neprevaziđeni i tako će i ostati – pričala je pevačica Vendi o Ekremu, koja je imala romansu sa njim u rijalitiju. Kurir.rs