Goca Tržan žestoko odbrusila Sanji Marinković: “Ti si bre stalno nešto savršena”

Showbizz

– Muškarci ne vole savršenost! – rekla je Goca Sanji

Voditeljka Sanja Marinković ugostila je pevačicu Vanesu Šokčić, glumicu Ivu Štrljić, pevačice Gocu Tržan i Angelinu, kao spisateljicu Zorana Šuc u novoj emisiji “Magazin In”.

Naime, ona je upitala gošće zašto se često dešava da žene u poznim godinama sijaju, dok neke jako mlade, kako se to kaže, već “osede”.

– Zato što se raduju godinama. Ja mislim da treba da se radujete svojim godinama i da sa njima dobro da sarađujete i onda će one lepše raditi za vas. Ja na primer, nikad ne krijem koliko godina imam, sa zadovoljstvom kažem da imam 45 godina. Jedna komšinica mi je rekla: “Jao, nemoj to da pričaš”, pa zašto da ne kažem?! Nikad se ne bih vratila u 25 – rekla je Iva.

– Starost je privilegija u današnje vreme, mnogi ljudi i ne dožive starost, u tom smislu ako ostariš znači da si star. Ono što je problematično jeste da ne smeš da ostariš u licu, tj. ne smeš da dozvoliš da imaš bore, ne sme da ti se vidi život. Što se tiče tvog prvog pitanja ja bih bila pragmatičnija, sijaju u 60-im one žene koje su na vreme počele sa botoksom. Treba u svemu naći meru – rekla je Goca.

– Žene koje sivo sijaju, prosto nose takvu energiju i one žele da tako sijaju sivo. Drugarice neke moje koje su u mojim godinama već bake, one se tako osećaju i žive kao bake – dodala je Vanesa.

– Ja kažem zrele žene, nose neku sigurnost, prošle su sve i brakove, i seks, dobar i loš i decu. Najbolje da znaš šta ne možeš. Te mlade devojke, to sivilo dolazi iz mrtvila iznutra, a niko im nije rekao da su mrtve – rekla je Zorana.

– Daj bre Sanja, ti si stalno nešto savršena, muškarci ne vole savršenost! – odbrusila je Goca Sanji.

(Telegraf.rs)