Mladi glumac je ovde sagradio skromnu vikendicu: Ovo je imanje Miloša Bikovića koje se nalazi u blizini manastira njegovog brata

Showbizz

Naš popularni glumac Miloš Biković kupio je pre par godina imanje u jednom selu u Srbiji. Njegov posed nalazi se u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja, gde je njegov rođeni brat Mihailo starešina.

Kada je kupio imanje, bilo je veoma zapušteno, pa je glumac najpre morao da ga očisti i prilagodi normalnom funkcionisanju.

– Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće – rekao je Biković gostujući u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Razlog zbog kog je kupio imanje baš na ovom mestu je taj jer je manastir u kom je njegov brat Mihailo, veoma blizu:

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su nam javili. Ja sam tada rekao: „O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena“, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno – rekao je glumac.

Biković je pokazao kako izgleda njegova vikendica koju je tek sagradio, kao i da je stari nameštaj koji je tu zatekao rešio da sačuva. On je otkrio i da je jednu veliku rupu zatrpao šutom, kao i da je zbog zmija posipao hlor.

kurir.rs