BIZARAN FETIŠ ŽENE KOJU ZOVU NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU: Ova navika iz KREVETA održava je mladolikom, a pomogla joj je i OVAKO!

Zanimljivosti

BIZARAN FETIŠ ŽENE KOJU ZOVU NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU: Ova navika iz KREVETA održava je mladolikom, a pomogla joj je i OVAKO!

Đina Stjuart je postala jedan od najpopularnijih australijskih online modelinga u poslednjih nekoliko godina zahvaljujući svom neprolaznom izgledu. Ova 51-godišnjakinja poznata je kao ‘najzgodnija baka na svetu’, a sada je otkrila jednu od svojih mladalačkih tajni lepote.

Majka troje dece bizarno tvrdi da joj je spavanje bez odeće svake noći pomoglo da proizvodi ‘hormone protiv starenja’, pa čak i poboljšalo njeno vaginalno zdravlje.

– Spavanje bez odeće je jedan od najboljih načina da poboljšate svoje vaginalno zdravlje – objasnila je ona, pre nego što je dodala:

– Takođe će vaša vagina biti bez infekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma)

Kako prenosi “DailyMail”, Đina je tada rekla da je spavanje bez odeće takođe poboljšalo njen s*ksualni život, da joj pomaže da bolje spava noću, a čak je i pomoglo u gubitku težine.

– Vagina će verovatnije otpuštati vlagu tokom spavanja. Donji veš i pidžame mogu blokirati tu vlagu i formirati kolevku za bakterije – rekla je ona i dodala:

– Spavanje golo može pomoći u poboljšanju vašeg s*ksualnog života. Može se reći da su vaše šanse za s*ksualni odnos velike ako spavate sa partnerom bez odeće. Više s*ksa je jednako boljem s*ksu, jer praksa čini savršenim. Spavanje bez odeće pomaže u smanjenju telesne temperature, što rezultira dubokim snom. Što bolje spavate, veće su vam šanse da izgubite kilograme.

(Kurir.rs)