ODLUČIO SAM DA PREVARIM ŽENU: BILO MI JE DOSTA NJENOG UMORA, VRIŠTANJA DECE – ŽELEO SAM PROVOD! A ONDA SE DESILO OVO!

Zanimljivosti

Ovaj muškarac je bio sit od svakodnevnih problema – želeo je provod, mladost, zezanje

Odlučio sam da prevarim svoju ženu. Naš brak je već prolazio kroz krizu – svakodnevni život, decu, svađe su se samo gomilale.

Ukazala mi se odlična prilika: mlada, sveža devojka stigla je u našu kancelariji. Bila je neopterećena životom, porodicom, decom. Počeo sam da joj donosim cveće, odveo je u kafić. Ženi sam rekao da dokasno ostajem jer moram da radim za dvojicu, pošto se kolega razboleo.

Čudio sam se sam sebi kako mi smišljanje izgovora tako dobro ide od ruke.

I na kraju, mlada koleginica je obećala seks. Sve je bilo dogovoreno za subotu, kod nje u stanu…

Srećan, sa leptirićima u stomaku stigao sam kući. Hormoni su divljali, mozak mi je izvetrio. Mislio sam samo na seks koji me čeka u subotu.

Kod kuće me dočekala umorna supruga, deca su već spavala. Nemoguće je sakriti nešto od žena – čitaju nas poput profesionalnih detektiva. Stoga je moja Marina odmah primetila da sam srećan, poput mačke koja liže činiju mleka. Međutim, ona nije ništa komentarisala, već je jednostavno podgrejala večeru. Tada je rekla da pada s nogu, pa će kasnije oprati suđe, i otišla na spavanje.

Posle večere i kupanja, ušao sam u spavaću sobu i video ovu sliku: Marina spava na krevetu u odeći od tog dana. Čak nije uspela ni da skine naočare. Očigledno je bila toliko umorna da za to jednostavno nije imala snage. A pored kreveta na stolu je stajao naš stari album sa fotografijama.

Pošto nisma mogao da zaspim od iščekivanja sutrašnjeg dana, uzeo sam album da prelistam. Listam slike i tamo vidim moju supruga iz vremena kada smo se tek upoznali. Lepa, sveža … A moje zadovoljno lice je pored nje, sreća pljušti sa fotografija.

A onda sam se setio kako sam bio zaljubljen u nju, kako sam se udvarao, iščekivao, nisam mogao da spavam noću! Navalila je oluja osećanja, čak me zapeklo u očima. Dugo sam se bacao i okretao te noći, razmišljajući o svojoj ženi, o svojoj porodici, deci, našim problemima, svakodnevnom životu. Mnogo sam razmišljao.

Pa sam opet želeo onu staru Marinu pored sebe. I konačno mi je sinulo! Uostalom, ništa me ne sprečava da počnem da čuvam svoju ženu kao i pre. Vodiću je u kafić, umesto devojke s posla. Razmaziću je poklonima, udeliću joj komplimente…

Uprkos činjenici da je bilo 5 ujutro, nazvao sam majku i dogovorio se da za vikend odvede decu kod sebe. Zatim sam otrčao do cvećare i kupio joj buket ruža. Pre nego što se Marina probudila, napravio sam joj doručak.

Marina je bila oduševljena, ali i zatečena. I divio sam se njenoj razbarušenoj kosi i pospanom, poznatom licu. Pa, i sa buketom je skoro zaplesala po sobi – bila je tako oduševljena! Odlučio sam da raskinem sa devojkom sa posla, iako mi je bilo teško – nekoliko puta sam brisao pa ponovo pisao njen broj u telefonu. Ali osetio sam veliko olakšanje kada je sve bilo gotovo!

Sledeće dane sam posvetio Marini, išao sa njom na večeru, u bioskop, u spa centar…. Ukratko, tokom ova dva dana moja Marina se bajno transformisala, ponovo postala ona nestašna devojčica u koju sam se jednom zaljubio. Sada pokušavam da obratim više pažnje na nju i moju porodicu.. Nećete verovati koliku ljubav sam dobio nazad!

…Pa, momci! Iz sopstvenog iskustva sam uveren da je žena odraz muškarca. Ako je ona srećna, i vi ćete biti srećni. Ne verujete mi? Probajte!

Izvor: Stil Kurir